Inscriptionari oglinzi antifurt la domiciliu la pretul de 35 Ron ambele. Procesul dureaza 10 minute, fara programare si timp pierdut.

Expandmenu Shrunk


REPARATII CIOBITURI PARBRIZE

De ce sa platiti o suma mare de bani pe un parbriz nou? Platiti 50 RON pe reparatie !

  • reparatii ciobituri 300x226 REPARATII CIOBITURI PARBRIZE
    reparatii ciobituri parbriz 300x226 REPARATII CIOBITURI PARBRIZE

 

Ciobiturile aparute in urma loviturilor cu pietricele sau alte obiecte de pe sosele se pot repara.Pretul este cuprins intre 45 si 55 RON ciobitura, in functie de marimea crapaturii.

 

 

  • Cum se repara ciobiturile de pe parbriz?

Acest proces de raparatie se poate face si la domiciliul clientului cu conditia primara de a fi un loc ferit de razele solare.  Procedeul este simplu si consta in injectarea unei substante speciale in interiorul crapaturii. Aceasta se intareste in urma actionarii unei lampe UV astfel asigurand STOPAREA crapaturii.

Scopul principal pentru care se repara ciobiturile de pe parbriz este de a asigura STOPAREA fisurii.  Totodata vizibilitatea ciobiturii se poate reduce cu pana la 90%, in unele cazuri dupa reparatie se mai poate observa doar un punct.

 

 

  • Ce faceti cand “va apare” o ciobitura pe parbriz?

Daca vi s-a ciobit parbrizul in timpul mersului noi va recomandam sa lipti un autocolant (banda adeziva transparenta) peste ciobitura pentru a asigura stoparea ei temporara si sa ne contactati in cel mult 48 de ore pentru reparatie.

NU porniti caldura pe treapta maxima inspre parbrizul cu ciobitura !

NU atingeti, apasati sau loviti ciobitura si imprejurul ei !

EVITATI drumurile cu denivelari mari, gropi sau mersul agresiv cu masina pana cand va reparati ciobitura de pe parbriz !


Comments are closed.