Inscriptionari oglinzi antifurt la domiciliu la pretul de 35 Ron ambele. Procesul dureaza 10 minute, fara programare si timp pierdut.

Expandmenu Shrunk


INSCRIPTIONARE OGLINZI ANTIFURT

Cu totii stim ca furtul de oglinzi auto a devenit o ocupatie principala pentru hotii din Bucuresti si nu numai.  Pentru a preveni acest lucru, noi va recomandam inscriptionarea antifurt a oglinzilor , o metoda ieftina,simpla si eficienta.  Pret 35 Ron/ambele oglinzi.

  • Inscriptionare oglinzi Porsche Cayenne 300x240 INSCRIPTIONARE OGLINZI ANTIFURT
    inscriptionare oglinzi mercedes glk dreapta 300x234 INSCRIPTIONARE OGLINZI ANTIFURT
    inscriptionare oglinzi bmw seria5 2013 dreapta 300x243 INSCRIPTIONARE OGLINZI ANTIFURT

 

  • De ce inscriptionare antifurt a oglinzilor?

Daca nu a-ti fost pagubit e foarte indicat sa preveniti acest lucru prin inscriptionarea chimica a oglinzilor. Din momentul sablarii numarului de inmatriculare pe oglinzi, acestea nu mai pot fi valorificate nimanui. Dumneavoastra a-ti accepta oglinzi cu alt numar de inmatriculare? Probabil nu…

 

  • Cum se inscriptioneaza oglinzile auto?

Procesul de inscriptionare chimica antifurt a oglinzilor este foarte simplu si rapid. Pe suprafata oglinzilor autoturismului se aplica un sablon cu numarul dumneavoastra de inmatriculare apoi se actioneaza chimic cu o solutie speciala pret de 10 minute, care corodeaza suprafata oglinzilor. Efectul este PERMANENT.

 

  • Ce putem inscriptiona pe oglinzi?

Pe oglinzi se poate inscriptiona orice . Daca autoturismul nu este inmatriculat, se pot sabla seriile de caroserie. Deasemenea se pot sabla prin acest proces de matuire diverse forme geometrice , orice caractere de orice dimensiuni, embleme sau caractere speciale.

 

  • Unde va puteti inscriptiona oglinzile in Bucuresti?

 

Sector 6: inscriptionari oglinzi zona Giulesti, zona Ghencea, zona Crangasi, antifurt zona Militari, zona Drumul Taberei.

Sector 5: zona Cotroceni, inscriptionare zona Rahova, zona Ferentari.

Sector 4: zona Vacaresti, zona Tineretului, sablare oglinzi zona Timpuri Noi, zona Giurgiului, zona Berceni.

Sector 3: inscriptionare antifurt zona Vitan, zona Titan, zona Dudesti, zona Centru Civic, zona Balta Alba.

Sector 2: zona Pantelimon, inscriptionare zona Colentina, zona Tei, antifurt zona Floreasca, zona Fundeni, zona Iancului.

Sector 1: inscriptionare oglinzi auto in zona Piata Victoriei, antifurt zona Dorobanti, zona Primaverii, zona Pipera, zona Bucurestii Noi, antifurt zona Aviatorilor, zona Damaroaia, zona Gara de Nord.

 

Desigur exista mai multe metode de inscriptionare antifurt a oglinzilor si geamurilor auto; sablarea cu nisip a oglinzilor este o metoda, dar in acest caz oglinzile trebuie scoase de pe masina si supuse procesului intr-un atelier special. Acest lucru implica timp mai mult, demontarea oglinzilor de pe masina, iar rezultatul reprezinta o inscriptionare mai putin cizelata deoarece procesul de sablare cu nisip “gaureste” suprafata oglinzii.

Deasemenea se mai folosesc metode de inscriptionare cu laser, dar apar aceleasi inconveniente de timp pierdut, demontat oglinzile de pe masina si deplasarea cu ele intr-un atelier specializat. Rezultatul la fel de necizelat.

Cea mai rapida si utilizata metoda de inscriptionare antifurt a oglinzilor este inscriptionarea chimica. Nu se demonteaza nimic de pe masina, oglinzile se pot inscriptiona in 10 minute direct in parcarea unde se afla masina sau la domiciliul clientului, iar rezultatul consta in inscriptionarea unui numar de inmatriculare foarte clar, fara defecte, vizibil doar la suprafata oglinzii fara sa actioneze in adancimea geamului.


Comments are closed.